Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/zorra-e-trashe-3/
Export date: Sat Jul 11 23:24:11 2020 / +0000 GMT

Zorra e trashe


Cfare mund te jete dhimbja qe ndjej ne zorren e trashe. Shpesh dhe me pulson dhe sikur me kruhet. Sot jashteqitja me doli si e veshur me nje mukus te bardhe .
Post date: 2019-12-01 08:23:33
Post date GMT: 2019-12-01 08:23:33

Post modified date: 2019-12-01 08:23:33
Post modified date GMT: 2019-12-01 08:23:33

Export date: Sat Jul 11 23:24:11 2020 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com