This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Sat Jul 11 22:55:21 2020 / +0000 GMT

Zorra e trashe


Cfare mund te jete dhimbja qe ndjej ne zorren e trashe. Shpesh dhe me pulson dhe sikur me kruhet. Sot jashteqitja me doli si e veshur me nje mukus te bardhe .
Post date: 2019-12-01 08:23:33
Post date GMT: 2019-12-01 08:23:33
Post modified date: 2019-12-01 08:23:33
Post modified date GMT: 2019-12-01 08:23:33
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com