Zorra e trashe

Zorra e trashe

Cfare mund te jete dhimbja qe ndjej ne zorren e trashe. Shpesh dhe me pulson dhe sikur me kruhet. Sot jashteqitja me doli si e veshur me nje mukus te bardhe .

         

Një koment për “Zorra e trashe”

  1. admin says:

    Pershendetje,

    Te falenderojme qe na ke shkruar rreth shqetesimit tende. Sipas asaj qe pershkruan duket se mund te keshe probleme me hemeroide, ne cdo rast te keshillojme qe sa me pare te vizitohesh te mjeku familjare qe te bene analizat e duhura dhe te marresh mjekimin e duhur qe te tejkalosh sa me pare kete probleme.
    Gjitha te mirat,
    Satfi Nukjevet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: