Zgjidhja

Zgjidhja

PErshendetje pas nje kontrolle mjeku me tha qe kam problem me njerin testikul dhe me tha ta bej njefar analize spermogram.. sa e lexova me an te ksaj analize merret sperma ne nje epruvete dhe pastaj shikohet rezultati.. por un kam problem gjithashtu sepse kam problem me ejakulim .. lidhur me derdhjen gjithashtu kam pasur problem tjeter shendetsor dhe me shume stres .. si mund te zgjidhet kjo?

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: