Ze

Ze

Prsh,ndjej nje ze me raste gjate dites zakonisht kur jam i shtrit ne pjesen e pasme te kokes ose nga veshi i djasht,fillon nderpritet qfar mund te jete

         

Një koment për “Ze”

  1. admin says:

    Pershendetje dhe famliminderit qe na ke shkruar.
    Sipas asaj qe pershkruan te keshillojme te beshe nje vizite te mjeku familjar, i cili pas egzaminitmit mund te te pershkruaj mjekimin e duhur.
    Gjithe te mirat,
    Stafi Nukjevet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: