xhelozia

xhelozia

JOM E DUASHURUAR AMO XHELOZOI TEPER MUNDENI MEM TREGU QYSH ME HEK KIT XHELOZII JU LUTEMNDIHMOMNII JU DUEE >3

         

Një koment për “xhelozia”

  1. Phd. Can. Kaltrina Kelmendi - Psikologe says:

    Xhelozia është një ndjenjë që zakonisht u referohet mendimeve dhe ndjenjave negative si: pasiguria, frika, ankthi për humbjen e dickaje që është shumë e rëndësishme për ty. Xhelozia është karakteristë e raporteve ndërnjerëzore. Të kuptuarit dhe të pranuarit e këtyre ndjenjavë është hapi parë që do të ndihmonte për t’u ballafaquar me xhelozinë. Prandaj, të ftoj të fillosh të mendosh për këto ndenjja dhe na shkruaj prapë për t’i analizuar ato.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: