Vonesa e ciklit menstrual

Vonesa e ciklit menstrual

Pershendetje, unë jam një vajzë 19 vjeçare. Problemi im është vonesa e ciklit menstrual. Ka 47 ditë që nga periodat e fundit dhe jam e shqetësuar se përse nuk më janë paraqitur. Çfarë mund të jenë arsyet e mundshme( përpos shtatzënësisë)? Ju falemnderit paraprakisht.

         

2 komente për “Vonesa e ciklit menstrual”

  1. Elida Gjata says:

    hkaqet per vonesen e ciklit mund te jene te ndryshme. Mund te jete nga stresi, nje mjekim qe keni marre, nje cregullim hormonal i tiroides etj etj. Mund te jete nje kist, nje barre. Mund te jene ciklet e tua zakonisht te cregullta dhe ne vjeshte e pranvere mund te vonojne me shume….

    1. A random girl says:

      Falemnderit per pergjigje Elida. Une isha te nje gjinekologe dhe e konfirmoi qe arsyeja ishte stresi. Falemnderit edhe njehere per mundin per tu pergjigjur. Çdo te mire!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: