Vonesa ciklit

Vonesa ciklit

Prsh jam 24 vjet e martuar kam vones të ciklit 14dite…
pour Qe dy muaj perdori acid folik per shkak se deshiroj të mbes shtazane me heret Nuk kam pas problem me cikel
A mund të jetë problem acidi Qe Nuk kam kete muaj mostracionet??
Klm

         

2 komente për “Vonesa ciklit”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Acidi folik nuk mund të jetë shkakëtar i vonesës se ciklit(shiqo një test shtatëzanie)/. Dr Premtimi

  2. Anonymous says:

    Flm per pergjigjen bera tesin dhe me dul pozitiv jam e gezuar pa mas Klm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: