Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/vjellja-te-femijet-dhe-zenja-e-frymes/
Export date: Fri Oct 23 21:10:06 2020 / +0000 GMT

Vjellja te femijet dhe zenja e frymes


Pershendetje
Kam vajzen 9 muajshe. Ndonjeherw i vjen per te vjelle dhe ne te njeten kohe i zihet fryma. Po i kalon gati dej 10 sec tu u mundu me marr fryme edhe shume po qane. Si te veproj me vajzen a mund te jete e semure diqka apo si? Si ti kalon kthehet ne notmalitet sikur ska ndodhe kurgju. Ju lutna me informoni si si te veproj ne keti situata se du mu cmend prej merakut!
Post date: 2020-05-22 08:03:50
Post date GMT: 2020-05-22 08:03:50

Post modified date: 2020-05-22 08:03:50
Post modified date GMT: 2020-05-22 08:03:50

Export date: Fri Oct 23 21:10:06 2020 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com