Vjellja te femijet dhe zenja e frymes

Vjellja te femijet dhe zenja e frymes

Pershendetje
Kam vajzen 9 muajshe. Ndonjeherw i vjen per te vjelle dhe ne te njeten kohe i zihet fryma. Po i kalon gati dej 10 sec tu u mundu me marr fryme edhe shume po qane. Si te veproj me vajzen a mund te jete e semure diqka apo si? Si ti kalon kthehet ne notmalitet sikur ska ndodhe kurgju. Ju lutna me informoni si si te veproj ne keti situata se du mu cmend prej merakut!

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: