virgjiniteti te femrat

virgjiniteti te femrat

a mund te humbet virgjiniteti nese nuk ka depertim te thell brenda ne vagine, dhe nese penisi ka hy vetem pak dhe ka pasur pak gjeksim ne ato memente , a do te thot qe je e virgjer apo jo ? dhe a mund te shihet me sy nga ana e nje personi tjeter nese je e virgjer apo kete mundet ta thote vetem gjinekologu? ju lutem nese keni kohe me ktheni nje pergjigjje.

         

3 komente për “virgjiniteti te femrat”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Se sa ka qene depertimi i organit gjenital mashkullor ne thellesi te bagines nuk mundeni me e dite prandaj per percaktimin e virgjinitetit duhet ta konsulltoni mjekun gjinekolog ne Institutin e Mjeksise ligjore ku behet egzaminimi i duhur dhe paiseni me dokument valid.Dr Premtim

  2. ziber says:

    A mund te prishet vergjeniteti nede hyn njeher ne vagin

  3. Anonymous says:

    poooooo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: