virgjiniteti

virgjiniteti

Pershendetje.Ndjen dhimbje kur humbet virgjerine?

         

3 komente për “virgjiniteti”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Marëdhënja e parë sexuale mendoj se është më shumë frigë se sa dhimbja reale,prandaj me pak kujdes mund të kaloni mirë.

  2. Gjinekologu says:

    Jona dhe gjithe ju lexueset tjera. Ceshtja e virgjinitetit eshte prekur sa e sa here ne kete forum. Trupi i secilit njeri eshte i vecante, andaj edhe rrjedhimisht nje femer mund te ndjej dhimbje (te durueshme) gjate humbjes se virgjinitetit derisa te nje femer tjeter kjo mund te kaloj fare lehtesisht. Pervec ndertimit te fizikusit tuaj, mospasja e dhimbjes varet edhe nga qetesia e juaj psikike gjate aktit seksual. Sa me e qete dhe me e sigurte qe ndiheni ne ate qe beni aq me me pak dhimbje do e kaloni tere kete pervoje, kujtoj unike per secilen femer.

  3. alma says:

    Nvaret nga lloji i himenit qe ka vajza …disa ndjejn disa te tjera joo…Nese ju intereson cila eshte menyra me e mir qe gjat mardhenjes se par mos te ndini dhembje eshte te mos te keni frik,dhe gjat aktit seksual te mos shtrengheni te jeni sa me e lir…shpresoj qe ju kam ndihmuar sa do pak….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: