virgjiniteti

virgjiniteti

mirdita deshta ta parashtroj nje pyetje. a eshte e vertet se deri ne 3 marrdhanjet e para mund te kesh gjakderdhje .nga virgjiniteti apo veq heren e pare ka gjakderdhje me respekt

         

Një koment për “virgjiniteti”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Gjakederdhja eshte individuale dhe nuk ka rregulla.Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: