Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/virgjiniteti-123/
Export date: Thu Aug 13 13:37:34 2020 / +0000 GMT

virgjiniteti


Pershendetje, para disa ditesh kam kryet mardhenie seksuale per her te par me te dashurin tim mirepo skom pas gjakderdhje vetem disa sekrecione te kafta ne fillim pastaj edhe ne banjo kur shkova prap kisha sekrecione te kafta problemi esht sei dashuri im sme beson qe kam qene e virgjer,dhe desha ta di pse ndodh kjo se jom shum ne marak
Post date: 2019-02-26 09:37:42
Post date GMT: 2019-02-26 09:37:42

Post modified date: 2019-02-26 09:37:42
Post modified date GMT: 2019-02-26 09:37:42

Export date: Thu Aug 13 13:37:34 2020 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com