Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/virgjiniteti-122/
Export date: Thu Jan 23 4:51:21 2020 / +0000 GMT

Virgjiniteti


Pershendetje, kam degjuar qe kthmi i virgjeris kthehet vetvetiu nese ski kryer mardhenie per3-4 vjet a mundeni mem tregu ju ekspretet se sa eshte e vertet dhe a esht e mundur kjo ?
Post date: 2019-02-20 17:54:21
Post date GMT: 2019-02-20 17:54:21

Post modified date: 2019-02-20 17:54:21
Post modified date GMT: 2019-02-20 17:54:21

Export date: Thu Jan 23 4:51:21 2020 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com