Virgjeria

Virgjeria

Pershendetje, jam me nje vesvese te madhe, kam kryer mardhenie me te dashurin tim,por nuk e kam lejuar te shkoi deri ne fund sepse kam pasur dhimbje shum te medha, por kem tentuar njeher e kam ndalur, kem tentu 2 her e kam ndal por kur jam pastru me peshkir kam vrejt shum shum pak gjak, e i dashuri thot qe e vertetojm prap se a je e virgjer se nuk po derdh gjak?

         

Një koment për “Virgjeria”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Per verifikim të virgjërisë, duhet ta bani nje kontrollë tek Instituti i Mjekësisë ligjore ,.dhe paiseni me dokument pas kontrolles nga expertët.Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: