virgjeria

virgjeria

prsh jam nje vajz 16 vjeqare nuk kam kryer asnjeher mardhenje seksuale dhe kam nje hall te madh nje dit kur isha duke kryer nevojat dhe u pastrova me uj me doli pak gjak dhe tani urina me del ne 2 vrima kam shum frik a ka mundesi qe himeni te prishet me uj 😓😓

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: