virgjeria

virgjeria

prsh jam nje vajze dhe pa dashje kam futur gishtin ne vagine teksa isha me menstrucione. a ka mundesi qe kam humbur virgjerine

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: