Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/virgjeria-173/
Export date: Sun May 19 14:51:25 2019 / +0000 GMT

Virgjeria


Pershendetje
Jam.shume e shqetesuar ne lidhje me ceshtjen e virgjerine...dua tju pyes per dicka ju lutem me.ndihmoni

Kur fut gishtin ne vagine disa here...dhe pak kohe para se te vine mensturcionet ke.pak gjakderdhje..dmth kam.humbur apo Jo virgjerine??
Post date: 2018-04-10 15:06:15
Post date GMT: 2018-04-10 15:06:15

Post modified date: 2018-04-10 15:06:15
Post modified date GMT: 2018-04-10 15:06:15

Export date: Sun May 19 14:51:25 2019 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com