virgjeniteti

virgjeniteti

Virgjenitetim e kam kumbur ne moshen 15 vjeqare tash kam.njohur dike tjeter dhe ma kerkon virgjeritetin e dua shum nuk dua ta humbas . dua te qepem por frigohem se dot me diktoj per shkak se vagina ime me duket shum e hapur nuk di qfar te bej a do tme dalloj? Dhe sa kushton kjo perafersisht? Sa sgjat himena fallc? Ju lutem eshte urgjente

         

Një koment për “virgjeniteti”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Kjo pyetje nuk perkon me natyren e pyetjeve ne web faqe.Dr Premtim

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: