Vagina sekrecionet

Vagina sekrecionet

Prsh kam nje prmb me sekreciont i kam si ngjyr te verdh te erret ka ndonje prmb

         

Një koment për “Vagina sekrecionet”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Ju keni infeksion dhe vizito Gjinekologun gjithsesi per ordinim terapie dhe shërim.Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: