Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/vagina-29/
Export date: Mon Jun 17 9:11:37 2019 / +0000 GMT

Vagina


Prsh kam nje prmb ne vagin edhe doja te me tregon se cfare mund te kem kam 1 jave qe e kam drg nje mesazh ketu edhe nuk kam mar asnje pergjigjje gjate peridoave kam me dolen disa puckra te bardha ne buze te vagines si lytha u shqetesova shum rdhe kisha fryje ne vagine mir po me iken peridoat me than te shperlahem me uje dhe sode u shperlava ato buckra qe ishin si kokrra te bardha mu ben si te kuqe edhe te vogla sepse gjate periodave i thash te medhaja si kokra te medhja tani qe jam shperla me sode uje ssikur me jan bere ngjyr si mishi edhe skam djegie ne urini para disa muajsh kisha nje infeksion ne kanalin e urines por u vizitov edhe nuk pata prmb mua me shqetesojn keto kokrat e bardha ne buze te vangies si lytha kam lexuar ne internet qe jan gjendra te bllokura te djerse . Edhe sic mund ti dalin nje njeriu ne fytyr si kokra te bardha puckra ashtu me kan dalur ne buze te vagines kam ndonje prmb serioz ju lutem mu pergjigjeni
Post date: 2018-10-11 07:36:52
Post date GMT: 2018-10-11 07:36:52

Post modified date: 2018-10-11 07:36:52
Post modified date GMT: 2018-10-11 07:36:52

Export date: Mon Jun 17 9:11:37 2019 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com