utrogestan

utrogestan

pershendetje nukjevet … me shqetson fakti qe nuk me vijne perjodat u be gati 10 dit me vones( pra duhet te vinin ne 29 mars ndersa data sot esht 8 maj ) kam ber nje test shtatzenie 5 ditet e para te voneses dhe doli negativ ( testi u be qe ne mengjes ) me pas kam shkuar tek gjinekologu kam ber nje eko dhe me tha se nuk duket asgje , pra nuk duket te ket gje ….hera e fundit qe kam kryer mardhenie ka qen ne 5 mars …periodat e fundit erdhen ne 29 shkurt ( 5 dite me vonese dhe zgjaten normalisht ) ….nese do te kisha ngelur shtatzene atehere un do te isha 35 diteshe pra 5 javeshe … a duhet te dukej ne eko ? edhe ne qofte se nuk jam pse nuk po vijne periodat ( kam nje dhimbje sikur me dhemb apandesiti ) mjeku me rekomandoi utrogestan dhe u ben 3 dit qe po i pi 2 her ne dite dhe nuk po me vijne perjodat ….ju lutem a mund te me ktheni pergjigje 🙁 a kam un ndonje problem ?

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: