Urologji

Urologji

Pershendetje,

Nese ka mundesi te na pershkruani se cilat analiza duhet te behet nga prindi i cili pretendon te behet baba?

         

2 komente për “Urologji”

  1. Abi says:

    Përshëndetje miku im. Unë e kam bërë vetëm grupen e gjakut sebashku me gruan sepse nuk e kemi ditur se a e kemi te njejte. Nese nuk e dini grupen e gjakut, ju rekomandoj te shkoni dhe ta beni nje analize per grupe gjaku te dy. Ju faleminderit..

  2. Shkelzen Elezaj - Urolog says:

    Fillimisht duhet te vizitohet te Urologu, i cili e ekzaminon dhe i pershkruan se cilat analiza duhet me i kry. Analiza e pare dhe kryesore eshte spermiogrami.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: