Urgjente, nje pucer Ne penis!!

Urgjente, nje pucer Ne penis!!

Pershendetje, jam 17 vjec dhe Ka 4-5 dite qe verej nje pucer Ne trupin e penisit (jo te koka) une kurre Nuk kam kryer marredhenie sexuale, por masturboj me veten qe prej 3 viteve. Kjo pucer eshte sic Te dalin Ne fytyre, Pra ato acnet qe jan te forta dhe Te dhembin kur I prek. Kjo pucer Ne penis e ka ngjyren Si lekura e penisit ose pak Si me roze dhe me nje maje Te bardh, Nuk eshte rritur. Po e lyej me betadine prej 2 ditesh. Para rreth 1-2 muajsh kam pasur nje pucer tjeter por ndryshu nga kjo, ajo ishte e kuqe me pike Te bardhe dhe ishte Ne lekure jo e ngritur si Kjo tani, dhe u largua Brenda javes. A duket Te shqetesohem per kete pucer tani? Cfar Ma shkakton? A e Ben masturbim kete? Sepse kishe frike mos eshte kancer teksa Po lexoja Ne google, dhe google thoshte qe Kjo eshte infeksion HPV qe shkakton kancer penisi dhe Merrett gjate sex, ndkohe un Nuk kam bere kur sex!

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: