Une jam 17 vjecare

Une jam 17 vjecare

Une jam 17 vjecare dhe ende nuk me kane ardhur menstruacionet. Ndonje keshille ju lutem jam konsultuar me mjeket poashtu edhe me gjinekoleget dhe ata thone se deri ne moshen 20 vjecare kane mundesi mos te te vijne. Pres pergjigje ju lutem.

         

Një koment për “Une jam 17 vjecare”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Nëse jeni vizituar dhe nuk është vërejtë ndonjë patologji,duhet të pritni deri ne moshën 18 vjeqare,Pastaj prap ta vizitoni Gjinekologun ,nëse nuk keni cikël.Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: