un jam nje vajz e fejuar

un jam nje vajz e fejuar

Pershendetje, un jam nje vajz e fejuar, me te dashurin tim qe shume her kam tentuar te bej marredhenie por ende nuk e arritem perfundimin qe ta humb virgjerin, ndoshta edhe pak frika apo nuk e di se ku eshte problemi ndoshta un nuk e njoh mire trupin tim apo kemi probleme apo panjohuri gjate procesit, ju lutem me ndihmoni pak a shume rreth nje menyre sa me te leht.

         

Një koment për “un jam nje vajz e fejuar”

  1. A Random Reader of The Stories says:

    Kryerja e marredhenies seksuale, duhet te behet atehere kur te dy partneret jeni gati per kete dhe frika e shfaqur gjate ketij procesi, eshte e natyrshme per te paren here. Perpos kesaj, e kuptoj edhe shqetesimin tend lidhur me mungesen e informatave se si realisht shkon e gjithe procesi i kryerjes se marredhenies, dhe sugjeroj qe te filloni t’i hulumtoni keto informata ne internet. Duke qene se, ne nje fare mase mund te ndihmojne ne uljen e nivelit te pasigurise lidhur me raportin me intim qe doni te krijoni me te fejuarin tuaj.

    Te gjitha te mirat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: