Tradhtia

Tradhtia

Pytje.. Ooo bre e du nje femer me zemer p oe kmo trathut nje her kom gabu shum e spo ma fal veq me mbyt veten sdi shka me bon sem fal kot se kot

         

Një koment për “Tradhtia”

  1. Mr. Sci. Arta Hyseni Zeqiri - Psikologe says:

    Përshndetje Gjendeni ku njëra është ndjenja e fajit, e cila ka pasojë dhe problemet në lidhjen tuaj.Për të qenë një lidhje e shëndetshme, është shum e rëndësishme të zhvillohet besimi, jo besimi i njëanshëm por në mënyrë reciproke. Që të mund të funksionon si një lidhje e shëndoshë. Fiiloni të mendoni m herët për lidhjen tuaj- si ka qenë lidhja juaj,si keni krijuar besimin në nëjrin tjetrin, si keni ballafaquar brengosjet dhe shqetsimet tuja sëbashku. Filloni të përpiqeni më tepër që të fitoni besimin tek e dashura e juaj, ti tregoni se si ndjeheni dhe filloni të zhvilloni komunikmimin që të mund të bisedonipër qdo gjë dhe ti tejkaloni pengesat dhe dyshimet. Por keni durim nuk mundet të bëhet qdo gjë për një natë, sqarohuni me vetën tuaj me ndjenjat tuaja dhe qfarëdo që vendosni dhe merrni përgjegjësitë për veprimet tuaja. Po që se keni ndonjë mendim tjetër mos hezitoni të na shkruani

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: