Testikujt

Testikujt

Pershendetje Jam 17 vjeq e gjysem, Pytja ime eshte Për testikujt , I djathti eshte me I madh Se I Majti dhe I majti eshte me posht Se I djathti plus posht testikujt te majt ne fund eshte bere nje kokerr mbrenda po ashhtu edhe lart. Dhimbje Nuk Kam Po me shqetson fakti Se mos jam Steril.

         

Një koment për “Testikujt”

  1. Shkelzen Elezaj - Urolog says:

    Qe sa kohe e keni verejtur kete dallim ne madhesi te testiseve. Madhesia dhe pozita e testiseve ndryshon ne varesi nga mosha, raca, faktoret e jashtem e poashtu edhe te te njejtit persona kemi dallim ne pozite dhe madhesi, keshtu qe nese dallimi ne madhesi eshte i vogel nuk keni aresye per brengosje. Me rendesi eshte qe Ju ti prekni herepashere testiset e Juaja mos kan ndonje nodus (kokerr), mos po rritet aj nodus dhe a po paraqitet dhimbja.
    Per qfaredo dyshimi apo pengese eshte mire te kryeni vizite te Urologu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: