Testikujt

Testikujt

Pershendetje jam 18 vjeq ne testikuj e verej si nje rrumbullak permbi kam i kam kontrolluar testikujt dhe mjeku me ka then se eshte gje normale po ne sperm e verej se me dalin disa kokrra te tejdukshme a mund te me japni pergjegjje jam shum i shqetsuar

         

Një koment për “Testikujt”

  1. Shkelzen Elezaj - Urolog says:

    Sa i perket konzistences se spermes po ju informoj se konzistenca (dendesia) e spermes varet nga shume faktore si p.sh. lloji i ushqimit, aktivitetet fizike, shpejtesia e ejakulimeve (derdhjeve), prania e infeksioneve ne sperme, niveli i testosteronit, dehidrimi etj. Zakonisht sperma me “kokrra” te cilat nuk shkrihen brenda 30 min eshte pasoje e infeksionit te spermes. Qe sa kohe ju eshte paraqitur kjo dukuri. Nese kjo dukuri ju eshte paraqitur koheve te fundit duhet ti kryeni analizat e spermes (fares) : spermiogramin, Spermokulturen me antibiogram, testin ne Klamidie, Ureaplazma, Mikoplazma, urinen dhe ultrazerin e traktit urinare dhe testiseve per te pare a mos keni infeksion te spermes apo ndonje patologji tjeter dhe me rezultate duhet te lajmeroheni per vizite te urologu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: