Testikuj

Testikuj

Psh jam 34 vjeq kam dhimbje ne testikuj kam ba ultra za mkan dal disa sistra dhe gjandra si duhet trajtuar dhe a jan te rrezikshme flm.

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: