tensioni i larte

tensioni i larte

Pershendetje jam nje djale kam nje problem gjate aktivitetit fizik…me ndodh kur bej vrap tensioni me shkon 170/150 nuk esh se ndihem keq me merren pak mendte jam 18 vjec… A perben problem kjo apo jo… Kur jam ne qetesi zakonisht e kam 110/70 dhe 120/80

         

Një koment për “tensioni i larte”

  1. Dr. spec. Violeta Hyseni - Mjekesise interne/Kardiologji says:

    Pershendetje,
    Gjate ushtrimeve eshte normale te ngritet tensioni arterial i gjakut, por 170 /150 mmHg eshte shume i larte. Beni nje vizite te kardiologu per nje ekzaminim me te detajuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: