Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/te-nderuar-psikolog/
Export date: Tue Aug 20 6:13:43 2019 / +0000 GMT

te nderuar psikolog


te nderuar psikolog
jam 18 vjeq dhe kam nevoj per ndihmen tuaj
un kam qen me nje djal per nje vit e gjysme ai i ka ditur te gjitha te vertetat e mia dhe me ka pranuar per ate qe jam pasi qe un kur kam qen ne moshen 16 kam qen me nje djal dhe kam pasur mardhenie intime por jam me virgjinitet tash ky eshte ndare me mua me justifikimin qe smund te me pranoj per ate gje
qfare me sugjeroni te bej
faleminderit shum
Post date: 2019-02-11 09:53:20
Post date GMT: 2019-02-11 09:53:20

Post modified date: 2019-02-11 09:53:20
Post modified date GMT: 2019-02-11 09:53:20

Export date: Tue Aug 20 6:13:43 2019 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com