This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Tue Aug 20 6:33:57 2019 / +0000 GMT

te nderuar psikologte nderuar psikolog

jam 18 vjeq dhe kam nevoj per ndihmen tuaj

un kam qen me nje djal per nje vit e gjysme ai i ka ditur te gjitha te vertetat e mia dhe me ka pranuar per ate qe jam pasi qe un kur kam qen ne moshen 16 kam qen me nje djal dhe kam pasur mardhenie intime por jam me virgjinitet tash ky eshte ndare me mua me justifikimin qe smund te me pranoj per ate gje

qfare me sugjeroni te bej

faleminderit shum

 

 


Post date: 2019-02-11 09:53:20
Post date GMT: 2019-02-11 09:53:20
Post modified date: 2019-02-11 09:53:20
Post modified date GMT: 2019-02-11 09:53:20

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com