te nderuar psikolog

te nderuar psikolog

te nderuar psikolog
jam 18 vjeq dhe kam nevoj per ndihmen tuaj
un kam qen me nje djal per nje vit e gjysme ai i ka ditur te gjitha te vertetat e mia dhe me ka pranuar per ate qe jam pasi qe un kur kam qen ne moshen 16 kam qen me nje djal dhe kam pasur mardhenie intime por jam me virgjinitet tash ky eshte ndare me mua me justifikimin qe smund te me pranoj per ate gje
qfare me sugjeroni te bej
faleminderit shum

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: