Synetlliku

Synetlliku

Pershendetje!
Dua tju pyes per synetllikun. Burri im eshte 33 vjec dhe kemi disa vite qe kemi marredhenie. Ai nuk eshte bere synet dhe deri tani nuk i eshte keputur fija qe domethene nuk i del koka. Dhimbje nuk ka por a ndikon kjo ne hedhjen e spermes gjate aktit per te mbetur shtatzane? Pra a ndikon kjo ne shtatzani?

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: