Syndrome dandy walker

Syndrome dandy walker

Nese dyshohet qe nje i porsalindur ka Sindromen dandy walker desha te di qfar eshte ? Qka e shkakton? Pasojat?terapia? Dhe a eshte e sherushme? Faleminderit

         

Një koment për “Syndrome dandy walker”

  1. Dr. Xhevdet Fetahaj - Mjekesia e Punes says:

    Dandy-Walker syndrome eshte nje anomali kongjenitale (e lindur) qe perfshine trurin e vogel dhe ventrikulin e katert e qe karakterizohet me hipoplazi te formacioneve per rreth. Duhet konsultimi me neonatologun dhe neurokirurgun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: