Stresi,Ankthi

Stresi,Ankthi

Ju lus ju qe keni problem me frike e ankth ose ndonej psikolog te kesaj faqe deshta te ju pyes a keni problem a ju pihet dora e majte krahu dhe ju vjen mundim dhe njera pjese e fytyres nganjeher e ju pihet sidomos ana e majte pasi te gjitha analizat me dalin mir ekg eho te zemres incizim te kokes analiza te gjitha me dlain mire

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: