Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/streptokoku-2/
Export date: Fri Dec 14 20:05:01 2018 / +0000 GMT

Streptokoku


Pershendetje, jam nje vajze 19 vjeqare dhe para ca muajsh kam kuptuar qe kam streptococcus pyogenes serog. A .
Kam perdorur ospen 1000 dhe kam menduar qe eshte hekur. Por nderkoh kur zgjohesha ne mengjes kisha nyjet e gishtave te enjtura dhe me dhimbje po ashtu kyqet e duarve dhe her pas here dhimbje . Kam ber analizen per reum dhe faktoret reuamtik me kane dal kogja te rritura dhe doktori me tha qe e kam nga streptokoku. Kam perdor terapin cutason dhe vitamin C dhe jam ne pritje te analizave. Deshta te pys se a heket ky bakter dhe sa jane mundsit te me shkaktoj me shum semundje tjera ???
Post date: 2018-03-13 14:29:44
Post date GMT: 2018-03-13 14:29:44

Post modified date: 2018-03-13 14:29:44
Post modified date GMT: 2018-03-13 14:29:44

Export date: Fri Dec 14 20:05:01 2018 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com