Steriliteti

Steriliteti

Cilat jan shenjat e sterilitetit tek femrat?ju lutem mundeni te me tregoni dhe sqaroni!

         

Një koment për “Steriliteti”

  1. Dr. Ernald Zeqja says:

    Termi sterilitet perdoret rralle sot, pasi ka te beje me paaftesine e plote per te arritur shtatzani. Termi me i perdorur sot eshte Infertilitet, pra ulje e aftesise per te arritur nje shtatzani. Kjo mund te kete te beje me mashkullin, me femren, ose me te dy bashke. Neqoftese keni 1-2 vjet qe tentoni ne menyre te rregullt per shtatzani dhe nuk po e arrini, kjo eshte nje tregues qe duhet te drejtoheni tek mjeku gjinekolog per te pare ku qendron problemi, ne rast se ka nje te tille.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: