Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/spiralja-2/
Export date: Thu Jan 21 9:16:48 2021 / +0000 GMT

Spiralja


Pershendetje deshta ta bej nje pytje kam pas mardhenie te pa mbrojtur por mas 33 orve kam mar tableten urgjente dhe ne diten e 4 pas asaj mardhenies te pa mbrojtur kam vendosur spiralen prej bakri dhe dua te them qe dita qe kam pasur mardhenie kisha qen me fertilitet a mund te ndodh shtatzania. Ju lutem nje pergjigje
Post date: 2021-01-12 14:38:47
Post date GMT: 2021-01-12 14:38:47

Post modified date: 2021-01-12 14:38:47
Post modified date GMT: 2021-01-12 14:38:47

Export date: Thu Jan 21 9:16:48 2021 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com