Sperma

Sperma

Pershendetje a mund te ma sqaroni qka eshte pjekja e spermes tek mashkulli?

         

3 komente për “Sperma”

 1. Dr. Xhevdet Fetahaj - Mjekesia e Punes says:

  Ne fazen e pubertetit fillojne zhvillimet e hovshme sexuale e qe kompletohen me moshen deri 18 vjec, e qe nenkupton te meshkujt ejakulimin dhe lirimin e spermes. Kjo eshte pjekuria seksuale. Per me teper mund te lexoni ne internet cfare t’iu intereson per kete problematike e tema tjera.

  1. Besartabesa says:

   Mendoj qe nuk isha shum e qarte ne pytjen, kam lexu dikun ne net se per me mbet shtatzan duhet 24 ore te pjeket sperma a nenkupton kjo tmos kesh mardhenie qdo dit apo qfare ?

   1. admin says:

    Pershendetje,

    Cka keni lexu ne internet nuk eshte e vertete. Dmth sprema nuk “pjeket” 24 ore. Vazhdoni pa problem me mardhenje. Dhe keni kujdes qe ne internet te gjeni faqe qe permbajne informata te sakta.
    Gjitha te mirat.
    Stafi I Nukjevet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: