Si prinde (mjekja ne pension)

Si prinde (mjekja ne pension)

Si prinde (mjekja ne pension) jemi shume te brengosure per djalin i cili nje kohe te gjate nuk eshte mire. Po rrine vetem, po del neper kafiqa por po rrine vetem. Me ne prindet nuk rrine ne dhome, por rrine vetem ne dhomen e vete. Eshte 34 vjeçar, e ka krye Fakultetin Ekonomik.
Po pine shume duhan, pak po han, dhe keshtu jemi shume te brengosure per shendetin e tij.
Nuk po na ndegjon me shkue bashke te Psikologu Klinik ne konsulta te nevojshme, dhe nuk po pranon me marre kurfare terapije.,
A ka mundesi me na kontaktue me ndonje Psikiater apo Psikolog Klinik, apo me na sygjerue si me veprue me se miri ne kete rast.

Prindet e brengosure

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: