Shtatzania

Shtatzania

Jam shtatzan ne javen e 6 kam nje shtatzani te mir e te leht
Nuk kam as marramendje e as te vjella
Pos qe me mert gjumi shum dhe nganjeher lodhje .
Deshta me ju pyt a lejohey seksi ne kete fillim te shtatzanis
Pasi qe burri im ka shum deshir te bej seks

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: