Shtatzania

Shtatzania

Jam nje vajz dhe kam kryer mardhenie seksuale 3 jav me par, mardhenia zgjati diku ke 3-4sekonda dhe i dashuri nuk e hudhi spermen brenda, edhe disa jave isha e shqetsuar se mos jam shtatzene sepse nuk kemi perdorur as mbrojtes, por javen tjeter mbas mardhenies seksuale me erdhen periodat per 4-5 dit dhe disi u lehtesova sepse e dija qe nuk jam shtatzene. Per keto dite kam filluar te kem te perziera dhe po me vjellet dhe jam friguar teper, a ka shanca qe te kem mbet shtatzene apo te perzierat jane shkaktuar nga ndonje faktor tjeter. Do te isha shum falemnderuese nese do kisha marrur ndonje pergjigje.

         

Një koment për “Shtatzania”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Nuk ka mundësi për shtatëzani, nëse keni pasur cikël menstrual.Pa brengosje.Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: