Shtatzania

Shtatzania

Nese kryen mardhenje dhe derdhesh ne vagin sa gjate jeton sperma ne vagin ne se shumti? A mund te rriter jetegjatesia e spermes ne vagin me konsumimin e naj barne.

         

Një koment për “Shtatzania”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Për shtatëzani mjafton pas marrëdhënjeve sexuale të qëndroni e shtrirë 2 orë.Nuk ka preprat që shton jetën e spermatozoideve ne vaginë e tutje.Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: