Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/shtatzania-164/
Export date: Tue Jun 25 8:19:40 2019 / +0000 GMT

Shtatzania


Nese nje femen ka kryer mardhenje me daten 08.05.2018 dhe ka ngelur shtatzen cila eshte data e lindjes.
Post date: 2019-01-11 08:18:22
Post date GMT: 2019-01-11 08:18:22

Post modified date: 2019-01-11 08:18:22
Post modified date GMT: 2019-01-11 08:18:22

Export date: Tue Jun 25 8:19:40 2019 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com