Shtatzania

Shtatzania

Nese nje femen ka kryer mardhenje me daten 08.05.2018 dhe ka ngelur shtatzen cila eshte data e lindjes.

         

Një koment për “Shtatzania”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Termini i pritshëm i lindjes(pasi nuk ka garance kur lind) përcaktohet në bazë te menstracionit te fundit e jo me ditën kur kam pasur marrëdhje,pasi mundësitë për gabime janë të mëdha.. Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: