Shtatzani

Shtatzani

Kam kryer marredhenie dhe pas 3 ditesh cikli me ka ardhur ama.jo normalisht. Nuk kam ber test shtatzanie pasi qendrimi ne nje qytet te vogel do bente qe te me dilte nami per k**v. Jam e shqetesuar nese ka shance per nje shtatzani te padeshuruar apo jo?

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: