Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/shtatzani-39/
Export date: Wed Jul 15 2:00:48 2020 / +0000 GMT

shtatzani


Pershendetje jam nje vajz 18 vjeqare,deshtaa me pyt aa mund te ngelem shtatzan edhe pse jam e virgjer pasi i dashuri im ma ka afruar penisin ne vagin dhe nuk kemi perdorur mbrojtse por menjeher brenda 2 ore kam perdorur "leedoz 72"
Post date: 2019-01-07 07:59:45
Post date GMT: 2019-01-07 07:59:45

Post modified date: 2019-01-07 07:59:45
Post modified date GMT: 2019-01-07 07:59:45

Export date: Wed Jul 15 2:00:48 2020 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com